ponedjeljak, 28. kolovoza 2017.

Najefikasnija terapija protiv KANDIDE


Terapija sodom bikarbonom protiv kandide
Candida albicans je gljivica koja je u određenim količinama prisutna kod svakog od nas, raste u crevnoj flori. Ova gljivica živi i u ustima, grlu i polnim organima većine ljudi. 

Organizam kod zdravog čovijeka drži nivo kandide pod kontrolom, ali ako se slučajno desi pad imuniteta, gljivica se razmožava i može da prouzrokuje ozbiljne zdravstvene probleme.
 U brzom vremenu u kojem živimo, mnogo je razloga za pojavu kandide kao što su stres, nezrava ishrana, sredstva za kontracepciju, prekomjerno korištenje antibiotika. 

Drevni Egipćani su znali za djelovanje antigljivičnih lijekova, a u indijskoj literaturi se spominje soda bikarbona kao lijek za liječenje raka. 
Svakodnevno terapijsko i preventivno uzimanje natrijum bikarbonata predstavlja neprocenljiv doprinos za održavanje dobrog zdravlja i vitalnosti organizma.

Ako je u pitanju muški deo populacije soda bikarbona kao lijek protiv kandide se može upotrijebiti na slijedeći način:
u 2 čaše od jogurta napraviti dva rastvora, u jednom da se nalazi voda i farmaceutska soda bikarbona, a u drugom voda i obična so. 
Slijedećih 5 minuta umočite polni organ u jednu, pa poslije par sekundi u drugu posudu i ponavljajte postupak par puta.

Za ženski dio populacije se preporučuje da se špricom rastvor sode ubrizga u polni organ, 3 puta dnevno i rezultati će vrlo brzo da se pokažu.


Sada kada smo saznali kako koristiti sodu bikarbonu protiv kandide, ne preostaje nam ništa drugo nego da istu i nabavimo. 

Napominjemo da je u oba ova slučaja potrebno da se koristi soda bikarbona bez aluminijuma koju možete da pronađete u vašoj apoteci.

Nema komentara:

Objavi komentar

MASLINOVO ULJE: Doznajte koja su ljekovita svojstva maslinovog ulja

Evo zbog čega je maslinovo ulje tako zdravo Masti u organizmu čovjeka imaju višestruku ulogu. Visokovrijedan su izvor energij...