ponedjeljak, 28. kolovoza 2017.

Ulje koje uništava 90% ćelija RAKA DEBELOG CRIJEVA !


Kokosovo ulje je jedno od najzdravijih ulja. Koristi se za liječenje mnogih bolesti, pa čak i raka. Dobro je za kosu, kožu, zube i zato se koristi i u kozmetičke svrhe. Nije kalorično, pa je idealno za osobe koje žele smršati

.Znanstvenici su otkrili da je laurinska kiselina iz kokosovog ulja, koja se još nalazi i u majčinu mlijeku, otrovala stanice raka na način da je istodobno izazvala oksidativni stres, pritom znatno smanjujući razinu glutationa, koji je potreban stanicama raka da bi se zaštitile od oksidativnog stresa, odnosno viška radikala iz kisika.

Kokosovo ulje je veoma dobro za osobe oboljele od raka. Pomaže im da ojačaju i oporave se. Pirodni lijekovi su se pokazali mnogo boljim od hemoterapije jer hemoterapija ubija loše ćelije, ali i one dobre. Prirodni lijekovi ubijaju samo loše.

Potencijal kokosova ulja u borbi protiv raka tek je nedavno otkriven, ali njegova moć u liječenju mnogih bolesti već je odavno poznata. Kao prirodno sredstvo kokosovo ulje je pravi lijek protiv mnogih virusa, bakterija, gljivica i parazita. Dobro je za probavu, jetru, kao i kožu te za zarastanje rana.


Zato se informišite, je hemoterapija nije jedini izbor. Kokosovo ulje sadži laurinsku kiselinu koja ubija ćelije raka. Prema istraživanjima, kokosvo ulje ubije 90 % ćelija raka, a pogotovo je učinkovito za rak crijeva.

Nema komentara:

Objavi komentar

MASLINOVO ULJE: Doznajte koja su ljekovita svojstva maslinovog ulja

Evo zbog čega je maslinovo ulje tako zdravo Masti u organizmu čovjeka imaju višestruku ulogu. Visokovrijedan su izvor energij...